DigiDUIF

DigiDuif

Wij informeren de ouders iedere week door middel van een digitale nieuwsbrief, over de afgelopende of komende week en over welke activiteiten er op het programma staan. Voor het versturen van de nieuwsbrief gebruiken wij DigiDuif. Ook sturen de leerkrachten via DigiDuif berichten over zaken met betrekking tot de klas of uw kind. Op DigiDuif kan ook worden ingetekend voor 10-minutengesprekken of hulp voor andere zaken. Kortom het is ons belangrijkste communicatiemiddel tussen de school en de ouders. Zodra uw kind hier op school zit krijgt u via de administratie een DigiDuif activeringscode. Het is van groot belang dat u zich dan zo spoedig mogelijk aanmeldt via www.digiduif.nl  om geen informatie te missen.